Chasin’ the sunset

algemeen

OVER CHASIN’ THE SUNSET

Chasin’ the Sunset is een exclusief bucketlist wielerevenement voor fanatieke wielrenners en vindt plaats in 2022. Samen met je teamgenoot fiets je in drie dagen van Kapellen (België) naar Saint-Leonard-de-Noblat (Frankrijk), drie loodzware etappes van elk 300 kilometer. De ultieme uitdaging, waarbij je je grenzen verlegt en maar 1 doel hebt: elke dag samen finishen vóór zonsondergang. Lukt het jullie? Dan hebben jullie Chasin’ the Sunset succesvol volbracht!

In het spoor van Poulidor en Van der Poel
De route van de eerste editie van Chasin’ the Sunset is een ode aan wielerkampioenen Raymond Poulidor en Mathieu, David en Adrie van der Poel. Finishplaats Saint-Leonard-de-Noblat was de woonplaats van wijlen Poulidor, een van de meest populaire Franse wielrenners ooit. Startplaats Kapellen is de woonplaats van schoonzoon Adrie van der Poel en de geboorteplaats van kleinzonen David en Mathieu van der Poel, alle drie zeer succesvolle profwielrenners.

Ultieme uitdaging
Deelname aan Chasin’ the Sunset is alleen weggelegd voor de meest fanatieke wielrenners. Jij en je teamgenoot fietsen elke dag een etappe van 300 kilometer, drie dagen lang. Een team kan bestaan uit twee dames, twee heren of een mix – je fietst daarbij als duo en stayeren is verboden. Teams starten om beurten, zoals bij een tijdrit, en dienen voor zonsondergang binnen te zijn om succesvol te finishen.

Chasin’ the Sunset is een ware uitputtingsslag, maar samen gaan jullie de strijd aan. Doorzettingsvermogen, het maken van voldoende trainingskilometers en elkaar blijven motiveren: zo zorgen jullie er voor dat je als team de finish in Saint-Leonard-de-Noblat zult bereiken!

TOGETHER WE’LL BEAT THE SUN!