Chasin’ the sunset

Deelnamepakket

Dit kan jij verwachten

Jij en je teamgenoot gaan de sportieve uitdaging aan en wij regelen de rest. Van de hotelovernachtingen en mechanische ondersteuning tot sportvoeding onderweg en massages na afloop van de etappes.

Inschrijven al mogelijk vanaf €1249 p.p.

Leuk dat je interesse hebt in Chasin’ the Sunset! We bieden een onvergetelijke ervaring aan die je in twee smaken kan beleven, afhankelijk van je eigen voorkeuren.

Uiteraard kun je kiezen voor ons Premium Package, waar we naast een volledig verzorgde ervaring op de fiets ook zorgen voor goede slaapplaatsen, maaltijden (ontbijt en diner) en massages in het hotel.

Wil je Chasin’ the Sunset combineren met je eigen verblijfsopties, bijvoorbeeld omdat je supporter(s) ook meereizen richting Saint Leonard de Noblat, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval bieden wij het Race Package aan.

Bij beide opties ga je een unieke en totaal verzorgde ervaring aan met een spectaculaire en uitdagende route. Onderweg word je bijgestaan door begeleiding op zowel het medische als mechanische vlak, en heb je op diverse verzorgingsposten toegang tot de nodige drinks & bites. Jij en je supporters houden je voortgang bij middels GPS tracking, en wij vervoeren dagelijks jouw exclusieve Chasin’ the Sunset-koffer voor je van de start- naar de finishplaats.