Chasin’ the Sunset kondigt partnership met Shimano aan

Met trots kondigt Chasin’ The Sunset aan dat zij voor hun driedaagse wielerevent in 2021 een partnership aangaan met Shimano, een gerenommeerde naam op het gebied van onder meer kwalitatief hoogwaardige fietsonderdelen. Wij vragen van onze deelnemers het nodige qua duurvermogen, dus de duurzame oplossingen die Shimano biedt op het hardware-vlak vormen hierbij een uitstekende match.

Ook vanuit Shimano wordt dit, bij monde van European Event Coordinator Tessa Bos, onderschreven: “de missie van Shimano is om gezondheid en geluk te bevorderen door mensen te laten genieten van de natuur en wereld om ons heen. Chasin’ the Sunset biedt deelnemers 900km aan natuur! Als bedrijf benadrukken we daarnaast ook zaken als leiderschap en teamprestaties, wat we hier ook terug zien. Deelnemers zullen samenwerking, resultaatgedrevenheid, (non-)verbale communicatie en leiderschap moeten tonen – stuk voor stuk waarden die we bij Shimano belangrijk vinden”.

Tessa Bos

Invulling partnership

Tijdens de komende periode zullen wij meer naar buiten brengen over de invulling van dit partnership, waarbij Shimano zowel in de aanloop naar als tijdens het event zelf een rol zal gaan spelen. Achter de schermen wordt hier al hard aan gewerkt, en we kijken er naar uit om dit met jullie te gaan delen.

Ook Tessa Bos kijkt alvast vooruit: “Chasin’ the Sunset is als concept ontzettend interessant, als middenweg tussen lange marathons en korte ultra-races. Het is een event waarbij deelnemers door twee prachtige landen gaan fietsen tijdens de langste dagen van het jaar. Het wordt ongetwijfeld een uitdagende challenge, maar ligt tegelijkertijd ook binnen het rijk der mogelijkheden voor veel renners, waardoor we verwachten dat er veel interesse gaat zijn.”