Chasin’ the sunset

Route

VAN DER POEL EDITION

De route van de eerste editie van Chasin’ the Sunset is omgedoopt tot de Van der Poel Edition en is een ode aan wielerkampioen en wielericoon Raymond Poulidor, diens schoonzoon Adrie van der Poel en kleinzonen Mathieu en David van der Poel. Startplaats Kapellen is de woonplaats van Adrie van der Poel en geboorteplaats van Mathieu en David van der Poel. Finishplaats Saint-Leonard-de-Noblat was jarenlang de woonplaats van Poulidor.

DE ROUTE

De route is op maat gemaakt voor Chasin’ the Sunset en kent per dag de volgende hoogtepunten.

ETAPPE 1: KAPELLEN – REIMS
De eerste etappe loopt door het trainingsgebied van de familie Van der Poel. Vanuit Kapellen wordt koers gezet naar de iconische Muur van Geraardsbergen, waarna de grens wordt overgestoken richting Frankrijk. De finish is na ruim 300 kilometer getrokken in Reims – hoofdstad van de Champagne.

Klik hier voor meer informatie over etappe 1

ETAPPE 2: REIMS – ORLEANS
Na een toeristische toer door de wijngaarden van de Champagne trekt de karavaan van Chasin’ the Sunset verder richting Orleáns, één van de oudste steden van Frankrijk. De route van etappe 2 gaat over licht glooiend parcours, door authentieke Franse dorpjes en bosrijk gebied, zoals Forêt de Villefermoy.

Klik hier voor meer informatie over etappe 2

ETAPPE 3: ORLEANS – SAINT-LEONARD-DE-NOBLAT
De laatste loodjes wegen het zwaarst. Dat geldt zeker voor de slotetappe van Chasin’ the Sunset. Van Orleáns tot finishplaats Saint-Leonard-de-Noblat is het nergens echt vlak. Na 300 kilometer en een flink aantal hoogtemeters bereik je eindelijk de finish.

Klik hier voor meer informatie over etappe 3

ETAPPE 1

Meer informatie over de eerste etappe!

ETAPPE 2

Meer informatie over de tweede etappe!

ETAPPE 3

Meer informatie over de derde etappe!