Chasin’ the Sunset is verplaatst naar 2022

We hebben helaas het zware besluit moeten nemen om Chasin’ the Sunset te verplaatsen naar 2022.
We hebben verschillende scenario’s voor de editie van 2021 naast elkaar neergelegd en bekeken wat haalbaar is. Daarbij hebben we goed gekeken naar de huidige maatregelen in Frankrijk en naar de mogelijkheden voor de rijders om daar naartoe te reizen. Voor enkele deelnemers uit Groot-Brittannië (een niet-Schengen gebied) blijkt het een onmogelijke opgave om nu naar Frankrijk toe te reizen, gezien de huidig geldende quarantainemaatregelen. Daarbij gelden er op dit moment strikte maatregelen in Frankrijk zelf welke niet ten goede komen voor de uitvoer en het plezier van Chasin’ the Sunset.

 

We gaan voor een veilig verloop
Ondanks de aangekondigde versoepelingen in Nederland en omgeving verwachten wij niet dat er op korte termijn genoeg zal worden versoepeld voor een goed en veilig verloop van Chasin’ the Sunset 2021. Hoe vervelend wij het ook vinden om de editie een jaar te verplaatsen, wij willen wel de verantwoordelijkheid nemen om Chasin’ the Sunset veilig te laten verlopen voor de renners en voor alle deelnemende partijen. Het doet ons pijn in het hart maar het maakt ook dat we met extra veel energie aan de slag gaan voor volgend jaar

 

Editie van 2022
We weten dat de renners er naar uitkeken om deze race te gaan rijden en hopen dat ze nog net zo vastberaden zijn om mee te doen aan de editie in 2022. We gaan er vanuit dat volgend jaar iedereen gevaccineerd is en dat er weer onder normale omstandigheden een uitdagende race kan worden gereden! Komende weken zullen wij ons vooral focussen op het afhandelen van de annulering van de 2021 editie. Verschillende partijen zullen op de hoogte gebracht worden en afspraken worden geannuleerd of doorgezet naar volgend jaar. Nadat alle zaken geregeld zijn rondom de annulering zullen wij ons buigen over de editie van volgend jaar. Zodra wij een nieuwe datum hebben geprikt zullen we dit uiteraard laten weten!