Chasin’ the sunset

Voorbereiding

Tips & Tricks

Deelname aan Chasin’ the Sunset is onmogelijk zonder de juiste voorbereiding. De tips en tricks van experts uit de wielerwereld helpen je om optimaal voorbereid aan de start te verschijnen.

Schuilt er een Chaser in jou?

Als deelnemer aan de Chasin’ the Sunset ben je wel wat gewend. Je trapt ieder jaar met gemak duizenden kilometers weg, geen berg is voor jou te hoog en je durft de uitdaging aan om meer dan 300 kilometer op één dag gefietst. Je bent toe aan de volgende challenge: Chasin’ the Sunset.

Uitputtingsslag

De route met in totaal bijna 8.000 hoogtemeters en de afstand, 900 kilometer verdeeld over drie loodzware etappes, maken van Chasin’ the Sunset een ware uitputtingsslag voor iedere fanatieke wieleramateur en semiprof. En dan is er ook nog de dagelijkse strijd om voor zonsondergang binnen te komen. Het evenement is dan ook alleen geschikt voor de allersterkten.

Voorbereiding

Als deelnemer aan Chasin’ the Sunset moet je leven als een prof. Dat betekent uiteraard in de voorbereiding veel kilometers maken op de fiets, maar ook op tijd rusten en gezond eten. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kun je samen met je teamgenoot je optimaal voorbereiden. Onze experts helpen je om in topvorm te komen.

Experts

Regelmatig delen we tips over trainingsleer, voeding en nog veel meer. Trainers, dieetexperts en (oud-)profs helpen je om de juiste details te leggen in je training en ervoor te zorgen dat je op het juiste moment piekt. Volg onze Social Media kanalen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

@chasinthesunset
#chasinthesunset
#daretochase