Wielericoon Adrie van der Poel fietst Chasin’ the Sunset

Fiets jij straks net als Adrie van der Poel van Kapellen naar Saint Leonard de Noblat? De meervoudig Nederlands kampioen op de weg en in het veld, die daarnaast ook meerdere klassiekers én de wereldtitel veldrijden op zijn naam wist te schrijven, staat in juni als deelnemer aan de start.

Jan Prop (l) & Adrie van der Poel (r)

Eerder was zijn rol als ambassadeur van Chasin’ the Sunset al aangekondigd, maar Van der Poel klimt nu ook zelf op de fiets voor deze unieke ervaring. In drie dagen van zijn woonplaats Kapellen (België) naar de woonplaats van zijn schoonvader Raymond Poulidor – het is een uitdaging die hij ook zelf niet kon laten liggen. Daarmee heeft de Van der Poel Edition nu dus ook een Van der Poel aan de start, iets waar de organisatie enorm trots op is.

Van der Poel gaat fietsen vanuit de stichting GP Adrie van der Poel, die naast de organisatie van een jaarlijkse internationale veldrit ook diverse nevenactiviteiten kent, waaronder “Uniek Sporten”. Deze sportdag voor mensen met een beperking kan dit jaar als gevolg van covid-19 niet plaats vinden, en daarom nemen Van der Poel en voorzitter Jan Prop deel aan Chasin’ the Sunset. Met hun deelname hopen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Titurel, dat langdurige zorg en dagbesteding biedt aan mensen met autisme, psychische problemen en/of een verstandelijke beperking.

Een prachtige reden om deel te nemen, en weer een extra reden om uit te kijken naar Chasin’ the Sunset!

Wil je meer informatie over deze actie of geld doneren aan Stichting Titurel? Klik dan hier.